JOSEY

O meni

Josipa Drpić
Kreativna direktorica

Dvadeset godina sudjelovanja na vodećim projektima TV, modne i marketinške produkcije moja su najsnažnija referenca i izvor nepresušne kreativnosti. Tisuće poznatih, baš kao i nepoznatih lica pripremala sam za njihove najvažnije događaje – od vođenja informativnog programa uživo, do luksuznih događanja ili strogih korporativnih portreta, modnih look bookova, marketinških kampanja pa sve do najvažnijeg dana u životu svake žene (i pokojeg muškarca) i izricanja sudbonosnog «da».

Zaključila sam da nakon toliko dugo vremena u kreativnoj industriji svaki dan donosi nove ideje, a svako je novo lice, baš kao i ono kojeg dobro poznajete, izazov. Sigurni ste da sve znate, da ste sve vidjeli, sve probali, a opet se iznenadite koliko su lice i kosa neiscrpan izvor kreativnosti i energije. Zbog toga obožavam svoj posao, a smatram da je upravo ta strast i posvećenost prvi preduvjet zašto moji kolege i klijenti prepoznaju i vole moj «potpis». S druge strane, isprobala sam toliko kozmetičkih proizvoda da sa sigurnošću mogu reći da uvijek biram i radim s najkvalitetnijima. I kad to zbrojite, razlika je više nego vidljiva.

U suradnji s kolegama pratim sve trendove – kako modne tako i one koje stvara ulica, kako bi svim Josey Hair x Beauty klijentima mogla ponuditi «ono nešto» što će pristajati baš njima, činiti ih posebnim i drugačijima, zbog čega će se osjećati odlično i uživati u svom samopouzdanju u kojoj god se prilici nalazili.

S klijentima otvoreno razgovaram o idejama, uvažavam njihove prijedloge i mišljenja jer moj cilj nije nametnuti nego kreirati look kojim će klijent biti zadovoljan. Znati slušati, prepoznati želje te kroz njih provući trendove moja je najjača odlika, baš kao i hair te nails stilistica koje su dio Josey Hair x Beauty tima. I sve to u mirnom, ugodnom i vrlo opuštajućem okruženju našeg salona!

Veselimo se osmisliti total look i za vas, rezervirajte svoj termin.

Vaša Josey

JOSEY

O nama

Josey Hair x Beauty je boutique salon čiji stručnjaci pružaju total style usluge, od njege kose do manikure i pedikure te šminkanja u izuzetno ugodnom, opuštenom okruženju.

Naši hair stilisti prošli su niz edukacija kako bi za vašu kosu mogli osmisliti ciljanu njegu, boju, oblik frizure i stil. Koristimo isključivo vrhunske preparate za koloraciju, njegu i stiliziranje iz portfelja Kérastase Paris te prirodnu njegu s Authentic Beauty Concept potpisom. Ujedno, preporučit će vam tretman za njegu kose kod kuće čime će vaša kosa dugotrajno zadržati postojanu boju, sjaj i zdrav izgled.

Povrh kose, naši nail i make-up artisti uredit će vaše nokte te osmisliti make-up kako bi bili potpuno spremni za radni dan, svečanost ili neku drugu priliku, poput tematskih lookova.

Kreativna direktorica Josey Hair x Beauty salona i renomirana MUA, Josipa Drpić – kreirat će za vas make-up koncept sukladno konturama lica, stilu i potrebama, a za to koristiti vrhunske preparate iz najnovijih kolekcija vodećih svjetskih make-up brendova.

Kao završni detalj, pobrinut ćemo se i za njegu i izgled vaših ruku i noktiju. Koristimo izvrsnu O.P.I. kozmetiku, a uz klasično oblikovanje i lakiranje noktiju bogatom paletom boja običnih i trajnih lakova, oslikat ćemo ili ukrasiti vaše nokte sukladno vašoj ideji ili želji.

Dobro došli u Josey Hair x Makeup!

0
    0
    Košarica
    Vaša kartica je praznaPovratak u trgovinu